21/7 -12, lördag



Ber om ursäkt för den långa tid som gått sen jag skrev sist, men det är såhär att jag inte sitter vid min dator och det går inte att logga in från mobilen av någon jäkla anledning. Men nu skriver jag en liten snutt för att ni ska veta att jag lever, haha.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Beyoncé. Mmm, gud vad jag myser och ryser till denna vackra kvinnas underbara musik. Jag kan lyssna på hennes låtar i flera timmar, utan att tröttna. Mysigt och starkt, på samma gång, i en helt underbar kontrast!

Idag vill jag till IKEA och kolla på lite smått och gott till mitt rum, men det verkar inte som att någon är speciellt glad för att följa med mig så vi får väl se hur det blir med det. Påminnelse till mig själv; ta körkort så kan du köra själv till IKEA. Dumbass!

Nu ska jag in på IKEAs hemsida och drömma lite.

PUSS & KRAM,
Caroline.


2/7 -12, måndag


Jag är dålig på att skriva, men när det händer saker så har jag inte riktigt tid och bloggen hamnar lite åt sidan.. Jag ska dock försöka bli bättre, haha.

Igår fyllde svägerskan (Olles syster) år och vi var bjudna dit på middag.. Trevligt och mysigt som vanligt!

Idag har Olle och jag varit på Harald Nyborg på Svågertorp i Malmö och köpt en ny studsmatta till honom. Hans förra var snart 10 år gammal och hade stått ute i ur och skur så den var helt rostig i fjädrarna.. Så det var verkligen dags med en ny.
Nu är den gamla nermonterad och slängd, och den nya är monterad och på plats på gräsmattan i Olles trädgård. Och gud vad härligt att se honom så otroligt lycklig när han äntligen kunde hoppa igen!

Nu sitter vi i soffan och kollar på tv. Är helt slut i kroppen efter att ha hoppat halva kvällen, haha.

PUSS & KRAM,
Caroline.

// lycklig kille på sin nya leksak.


RSS 2.0