11/8 -11, torsdag

Hejsan hoppsan!
Det har faktiskt inte hänt så speciellt mycket sen jag skrev sist, så jag har inte så mycket att skriva om..
Igår så beställde jag en OnePiece till mig, och så beställde Olle, mamma och Josefine (min lillasyster) vars en OnePiece. Dom levereras senast i början av september, så då ska vi alla springa runt och se ut som marshmallows, haha.
Och ja, jag vet att i stort sätt ALLA människor jag känner är emot OnePiece, men det är inte precis så att jag tänker gå på bal och fest i den.. jag ska bara ha den när jag är hemma och tar det lugnt, så låt mig köpa en OnePiece om jag vill det! Ville bara säga det.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv.
PUSS & KRAM,

8/8 -11, måndag

Hej på er!
Ja, jag vet att det var längesedan jag skrev sist men jag har faktiskt haft ganska fullt upp på mitt sommarlov. Detta är ju trots allt mitt sista sommarlov och då vill jag verkligen ta vara på det!
Lite kortfattat så har jag varit i Grekland med min familj.
Jag har varit i Skottland med en konfirmationsgrupp här ifrån Dalby, och fått se ungdomarna konfirmera sig. Det är bara tråkigt att tre veckor av konfirmationsläsning går så fort.
Här är en bild på klostret som vi bodde på i en vecka under vår vistelse i Skottland. Klostret ligger på en väldigt liten ö som heter Iona. Här var jag för 3 år sen när jag skulle konfirmera mig, underbart ställe!
Här är en flummig bild från konfirmandernas gruppfotografering, haha.
Och nu sitter jag mest hemma och tar det lugnt. Det är trots allt mindre än tre veckor till skolan börjar igen, så den här sista tiden av sommarlovet vill jag bara ta det lugnt och umgås med min familj och med mig pojkvän.
Och jo justdet! För er som läser detta och inte redan vet om det så har jag och Olle (min pojkvän) förlovat oss! Jag är så otroligt glad över detta!
Här har ni mig, osminkad, allmänt härlig och lycklig!
Ja, det var lite om vad som har hänt under sommaren.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska träffa Olle och färga hans hår, hihi.
Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt.
PUSS & KRAM,

RSS 2.0