27/9 -12, torsdag


Idag är det torsdag och jag börjar inte jobba förrän klockan 16.00 så jag myser runt här hemma.
Låg kvar i sängen tills klockan nästan var elva, sen hoppade jag direkt in i duschen.
Bestämde mig redan igår att jag skulle ha en liten spa-dag idag.
Letade fram min kornigaste scrub, min bästa ansiktsmask, min mest fuktgivande hårinpackning och den bodylotion som luktar bäst. Och gud vad bra jag mår nu!

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska nog bara sitta här och ta det lugnt fram tills att det är dags att cykla till jobbet.
Hoppas att ni har en lika bra dag som jag har!


21/9 -12, fredag


FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG!!

Ja ni fattar nog nu, det är fredag idag.
Ikväll ska vi äta kräftor. Sen kräftskiva kan man väl kalla det, eller något i den stilen. Gott ska det bli i alla fall och snaps ska vi dricka!

Men innan klockan springer mot kväll så ska jag hinna in en sväng till Lund. Ska till min vän Sara (som utbildas till frisör) för att klippa och slinga håret. Ska bli skönt med lite förändring!
Efter det så ska jag gå en runda på stan för att se om jag hittar något roligt. Är verkligen i behov av nya sminkborstar, så det är det första jag ska leta efter!
- Note to myself; gå inte, jag upprepar INTE, in i en enda skoaffär! Haha.

Nu ska jag fixa mig lite (ja jag har fortfarande pyjamas på mig!) och sen ska jag bege mig.

//hejdå slitna blonderade skräp!


20/9 -12, torsdag


Idag har varit en fruktansvärt lugn dag, fram till att jag kom till jobbet. Guuuud vilka busungar jag har hand om! Men det gick bra och dom lugnade sig efter ca en timmes lek, haha.

Efter jobbet så hade jag och Elsa (min fina arbetskompis) en lagom jobbig brottningsmatch med hennes cykellås. Ja jäklar vad vi kämpade! Men låset vann kampen denna gång (akta dig nedrans lås, vi kommer igen!) så det blev promenad istället.

Nu ligger jag hemma i min säng och ska snart sova. Men först ska jag nog läsa några sidor.

//fruktansvärt intressant läsning. Och värmeljus till det, såklart.


19/9 -12, onsdag


Jag har kommit fram till att jag tycker om mitt liv. Inte alltid och inte hela dagar. Men ofta. Och det räcker för mig.

Idag har jag hunnit med en del (inte jättemycket, men lagom mycket).
Jag har bakat lussebullar (ja man får baka lussebullar i september!) med mamma. Och så lyssnade vi på julmusik under tiden (ja man får lyssna på julmusik i september!). Mysigt!
Sen har jag jobbat, och gud vad jag tycker om mitt jobb!
Efter det så var det dags att sjunga med kören. Jag gav även en lussebulle till Emma och en till Henrik. Eller ja, bulle och bulle.. dom var formade som penisar (ja man får baka lussepenisar om man vill det!), haha. Dom blev glada. Jag gillar att göra mina vänner glada. Så är det med det!
Sen har jag inte gjort mer.

Nu kollar jag på tv och halvsover nästan. Kanske dags att sova ordentligt..? Ja, det får nog bli så. Bye.

// lite värmeljus gör allt mycket mysigare. Godnatt.


17/9 -12, måndag


Hade lyckligt förträngt att jag skulle till tandläkaren fram till att min käre vän Elsa (som också ska till tandläkaren idag) smsade och påminde mig. Usch.

Så nu sitter jag här hemma och får mer och mer ont i magen när klockan sakta närmar sig dags-att-cykla.
Tycker verkligen inte om tandläkaren, men man måste ju tyvärr dit ibland..

//missnöjd brud.


17/9 -12, måndag


Då var det måndag igen. Och helgen har bara flugit förbi, som vanligt. Set är tur att jag har ett jobb som jag trivs med för annars hade jag nog blivit lite tokig på att helgen bara rusar förbi utan att stanna och säga hej!

Den här helgen har dock bestått av både det ena och det andra.
I fredags så jobbade jag kl.15-20 och lite senare på kvällskvisten så kom tre fina vänner hit för lite dricka och skitsnack i uterummet. Riktigt trevligt!
Min lördag bestod mest av att ta det lugnt och äta god middag med mamma och lillasyster (pappa är i Lissabon med ett gäng kompisar).
Igår så gick jag upp i hyfsad tid för att hinna städa rummet lite innan vi skulle till min farbror för att fira hans och min kusins födelsedag.
Det är ganska roligt att man (jag!) alltid stökar till det på sitt rum och sen klagar man över att behöva städa, men när jag väl har städat så trivs jag som fisken i vattnet. Jag älskar mitt rum för att det är så litet, så doften av nystädat och rena sängkläder stannar kvar på mitt lilla rum ganska länge. Och jag myser. Ja jäklar vad jag myser. Underbart med ett nystädat och fint rum, som dessutom luktar rent och fräscht!

Nej nu ska jag sluta tjata om mitt rum och så ska jag gå och väcka min lillasyster som borde börja fixa sig nu för att inte missa bussen! Tjolahopp.


2/9 -12, söndag


Söndag. Jag tycker inte om söndagar. Inte i vanliga fall. Men idag har jag mått bra!

Idag vart det konsert med kören. Förklädd Gud. Vacker orkester och fem ganska roliga stycken att sjunga.
Klockan 12.00 var det samling för att klockan 13.00 börja genrepet på Bosjökloster (där konserten skulle hållas).
Jag var egentligen inte alls sugen på att sjunga konsert idag men tack vare mina otroligt fina vänner i kören så hade jag riktigt roligt hela dagen.
Klockan 16.00 var det dags för konsert och klockan 18.00 var den över.

När klockan slagit 19.30 så var jag hemma igen och satte mig nästan direkt i ensamheten på mitt rum för att ringa Evelina. Tänkte att vi inte skulle prata så länge, så jag ringde henne från min mobiltelefon.
Nästan två timmar och 73 kronor senare så sa vi hej då till varandra. Haha. Men det varder värt! Skönt att få prata av sig med någon som verkligen känner en!

Nu ska jag sluta trötta ut människor med mitt skitsnack och gå och lägga mig. Klockan kryper sakta med säkert mot midnatt och imorgon är min första dag på jobb!
Börjar dock inte förrän kl.9.00 och jag har bara en kort promenad på ca 10 minuter till jobbet, men man får väl ändå se lite pigg ut. Kurs kl.9-13 imorgon är det som gäller! Godnatt.


RSS 2.0