20/6 -11, måndag

Jag har varit hos Olle hela helgen så jag har inte riktigt orkat skriva här.
Just nu har mamma resfeber och springer runt och plockar saker hela tiden, och jag kan tänka mig att Olles mamma Carina beter sig ungefär på samma sätt. Klockan fyra i natt så ska vi sätta oss i bilarna för att åka mot Köpenhamn och Kastrup, klockan sju i morgon bitti lyfter planet mot ön Kefalonia (Grekland).
Jag och min familj har bokat resan för flera månader sen, men igår så bokade Carina en "sista minuten"-resa till sig själv och Olle. Så dom åker med samma plan som oss, men dom vet inte vilket hotell dom hamnar på förrän dom kommer ner till Kefalonia. Spännande!
Medan mamma, pappa, Josefine, och förmodligen Carina och Olle är nästan helt klara med deras packande av väskor så har så klart jag inte ens börjat packa min väska.. Jag vet inte varför, men jag känner inte för att packa än. Får väl ett ryck senare i kväll och packar allt då. Varför stressa när man har semester? Och vi ska ju faktiskt inte köra förrän klockan fyra i natt, så jag har gott om tid på mig att packa.
Just nu sitter jag i pyjamas och bara tar det lugnt. Mamma har gjort slingor i mitt hår, sen så har jag duschat, rakat benen, haft hårinpackning, och ansiktsinpackning.. så nu känner jag mig fräsch och redo för resan.
När jag tänker efter så är jag faktiskt lite hungrig, så jag ska nog gå ner och ta en macka eller två.
Skriver kanske senare i kväll, annars så kommer nog nästa inlägg om två veckor när jag är tillbaka från Grekland.
PUSS & KRAM,

17/6 -11, fredag

Hej på er!
Måste faktiskt säga att det är ganska svårt att hitta tid och motivation till att skriva i bloggen när man har sommarlov, haha. Men jag försöker skriva då ofta jag känner för det.
Igår städade jag och Olle i hans rum i källaren, fy fan vilken röra! Godis och massa annat skit på golvet, usch! Men nu är där fint. Olle dammsög och jag flyttade undan högtalare och annat. Sen hjälptes vi åt med att ställa iordning skrivbord, soffa och säng. Efter det bar vi ner tv-bänk och tv, så nu är där mysigt.
Idag har jag städat på mitt eget rum. Och nu har jag duschat och fixat mig för snart ska jag på möte. Jag ska vara konfirmationsledare nu i sommar, så idag ska jag få träffa konfirmanderna. Ska bli riktigt skoj!
Senare ikväll ska Olle äta här och efter det ska vi hem till min kära svägerska Emma för att spela lite sällskapsspel och sånt.
Imorgon är det dags för fest igen. Min faster och hennes sambo fyller båda två 40år i år, och det ska dom fira med en stor "80års-fest", hihi.
Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik en stund innan jag ska iväg på mötet.
PUSS & KRAM,

15/6 -11, onsdag

Idag säger vi ett STORT GRATTIS till en av mina bästa vänner Sigrun! Äntligen 18 år min vän! Hihi.
Och hennes födelsedag ska vi såklart fira. Jag, Olle, Sigrun och hennes pojkvän Nathaniel ska snart in till "Wrap House" i Lund för att äta middag och snacka skit.
Såhär ser jag ut idag.
Och såhär ser min outfit ut idag.
Och bara för att jag har bytt snöre på mina skor så får ni en bild på dom också, hihi.
Nu har Olle kommit hit så nu ska vi snart åka.
PUSS & KRAM,

13/6 -11, måndag

Tjolahopp!
Sitter hemma hos Olle och har tråkigt.
Förlåt för att jag inte skrev igår, men jag orkade faktiskt inte, haha.
Borde dock kanske skriva en lista på alla fina presenter jag fick på min fest i lördags. Fast, det kan jag ju göra i ett senare inlägg, för jag har inte listan på vad jag fick här hemma hos Olle.
Idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket. Olle och jag vaknade vid 10.30, sen åt vi frukost och nu har vi precis kollat klart på en film; "Notorius B.I.G". En ganska bra film, trots att den var lång. Den handlade om gangsters, rapmusik, och konflikten mellan West- och Eastcoast. Låter säkert tråkigt, men det var det inte.
Nu ska vi snart köra och hämta mamma på jobbet och sen ska vi köra till Nova och shoppa lite, hihi. Kan ju säga att Olle är måttligt road av detta.. Men är man tillsammans med mig så får man stå ut med shopping, haha.
PUSS & KRAM,

11/6 -11, lördag

Hej igen!
Nu är jag nästan helt klar för att sticka till lokalen. Åker dit om typ en halvtimme, sen kommer gästerna dit kl.17.00.
Såhär ser jag ut idag, för jag är ju kvällens mittpunkt, haha.
Nu ska jag fixa det sista, vi ses i dimman gott folk!
PUSS & KRAM,

11/6 -11, lördag

Idag är jag glad som fan, för ikväll är det äntligen dags att fira min 18års-dag med en fet fest!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig så att jag blir riktigt snygg inför ikväll, hihi.
Skriver ett inlägg senare idag när jag har fixat mig och är redo att sticka till festen!
Vi hörs sen gott folk!
PUSS & KRAM,

10/6 -11, fredag

Hej igen!
Nu ligger jag i min säng efter att ha varit i både Genarp och Dalby på studentfest. Har haft riktigt roligt!
Evelina är en liten bajskorv för att hon inte svarade på mina sms ikväll, så det blev ingen utgång i Lund. Får väl helt enkelt ta det en annan kväll istället.
Nu tänkte jag faktiskt krypa ner ordentligt i sängen och sova. Blir nog en hyfsat stressig dag imorgon med 18års-fest för mig!
Godnatt på er!
PUSS & KRAM,

10/6 -11, fredag

Hej gott folk!
Ja, jag har varit otroligt seg på att skriva här, men ska sanningen fram så har jag inte haft någon större lust att skriva i bloggen. Men nu har jag fått skrivarglädjen tillbaka, så nu jäklar blir ni inte av med mig på ett tag!
Tänkte börja berätta att jag har blivit 18 år nu, WOHO!
I onsdags (den 8/6) hände detta, och jag är extremt glad.
Fick en hel del fina saker så som en receptbok för cupcakes, en flaska "Mintu", en flaska "Tequila Rose", ett restaurangbesök med god mat (och en öl, hehe) på "Ming Palace" i Lund, och sist med inte minst en MACBOOK PRO!!
Jag är verkligen jätteglad över denna dator, och det är nog lite den som har fått mig att vilja börja blogga igen.
Men nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, måste fixa mig snabbt för om 15 minuter så kommer Olle och hämtar mig. Vi ska iväg till Genarp på Josefins student, och senare ikväll så ska jag tillbaka till Dalby för att gå på Emmas student.
Min bästa vän Evelina tog studenten igår, så efter Emmas student ska jag och Evelina nog in till Lund för att ha lite roligt, hihi.
PUSS & KRAM,

RSS 2.0