JAG FÅR SPEL!!


Ignorera mina två senaste inlägg. Laddade upp dom via min mobil och då beslutade den sig att få damp. Så bilderna laddades upp tusen gånger OCH i helt fel ordning.. BLÖH!

Nu ska jag kolla på tv, och sen ska jag sova. Godnatt!

PUSS & KRAM,
Caroline.


31/10 -11, måndag


Godkväll gott folk!
Sitter nu i fåtöljen framför tv:n, är sjukt mätt och trött.
Hatar att vara sjuk!

Som jag skrev i förra inlägget så hade jag ett litet spa här hemma innan idag. Vardagslyx är aldrig fel när man sitter hemma och är sjuk..

Bild 1; ansiktsskrubb och ansiktsvatten från Nivea som jag använder dagligen + två olika masker från Nivea.

Bild 2; jag började med en djuprengörande mask som skulle sitta på i ca 5 minuter.

Bild 3; sen avslutade jag med en ordentligt återfuktande mask som man skulle låta sjunka in i huden i ca 10-15 minuter.
(Jag vet att jag ser löjlig ut, men varför ska man inte kunna bjuda på sig själv ibland..?)


31/10 -11, måndag


Godkväll gott folk!
Sitter nu i fåtöljen framför tv:n, är sjukt mätt och trött.
Hatar att vara sjuk!

Som jag skrev i förra inlägget så hade jag ett litet spa här hemma innan idag. Vardagslyx är aldrig fel när man sitter hemma och är sjuk..

Bild 1; ansiktsskrubb och ansiktsvatten från Nivea som jag använder dagligen + två olika masker från Nivea.

Bild 2; jag började med en djuprengörande mask som skulle sitta på i ca 5 minuter.

Bild 3; sen avslutade jag med en ordentligt återfuktande mask som man skulle låta sjunka in i huden i ca 10-15 minuter.
(Jag vet att jag ser löjlig ut, men varför ska man inte kunna bjuda på sig själv ibland..?)




31/10 -11, måndag


HAPPY HALLOWEEN!!
Haha ja, idag är det ju halloween. En ganska töntig och onödig "högtid", men ack så rolig! Ingen kan ju påstå att det är tråkigt att klä ut sig.

Min dag började dock inte så bra. Vaknade kl.07.20 med en extrem förkylning och sen kunde jag inte somna om. Olle stack för att jobba strax innan klockan åtta, och då blev jag helt ensam.

Efter en stunds tv-tittande så tog jag mig i kragen och gick in i duschen. Sen hade jag ett litet spa här hemma. Hårinpackning, ansiktsskrubb, en rengörande mask, ansiktsvatten och en återfuktande mask. (Bilder kommer senare idag, hihi)

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Har precis gjort en riktigt ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt (med björnbär på), ett glas mjölk och en stor kopp te (med smaken bluefruit). Mums!


30/10 -11, söndag


Tjolahopp!

Min helg kan beskrivas med många ord, men hade jag behövt välja några få så hade jag nog sagt; mys, skratt, cheerleading och träningsvärk.

Igår hade vi daycamp på cheerleadingen, med halloween-tema. Jag var utklädd till katt, haha.
(bilder kommer säkerligen upp på hemsidan om ett tag; www.gf-tigern.se)

Idag var det dags för vanlig träning, utan utklädnad, men det var lika kul ändå. Vi lyckades få väldigt många skratt när Linnea, Mia och jag gjorde om en dans till "toa-dansen", haha! Inside joke, ni lär inte förstå om ni inte var där.. Men kul hade vi i alla fall!

Efter träningen så åkte vi tränare och hade tränarmöte över lite lunch, trevligt!
Vi diskuterade bl.a massa hemligheter och roliga saker som kommer hända under vårt läger om två veckor. Spännande!

Nu har jag ganska kraftig träningsvärk i rumpan och så är jag ganska slut i kroppen, håller på att bli sjuk till på köpet.. Så nu ska jag gå och lägga mig. Skönt att veta att man har lov imorgon och kan sova så länge man vill!

PUSS & KRAM,
Caroline.

Ps. Här är en bild på vår fina pumpa som mamma har skurit ut. Hon är så duktig så!


28/10 -11, fredag


Idag har det hänt mycket trevligt på en och samma dag.

I skolan så beställdes det studentmössor för fullt! Massa glada treor i ett och samma klassrum som skulle samsas om 8 datorer att beställa på. Men det gick bra, och man kände verkligen hur stämningen bland oss treor höjdes efter hand som folk beställde sina mössor. Gud vad glad jag är, nu längtar jag till studenten! Allt känns liksom verkligt nu på något sätt.

När jag satt i skolan så SMSade mamma mig och frågade om jag ville köpa en klocka (hennes arbetskamrats son sålde klockor) för 100 kr, och det ville jag! Har redan en vit klocka så jag bad mamma ta en svart åt mig. Så himla snygg! Mamma köpte en lila, och så kan man byta urtavla mellan klockorna, så nu har jag svart arm-rem och lila urtavla och mamma har tvärtom. Sjukt coolt!

Nu ska jag kolla på Idol, dricka gott och äta godis. Mysfaktorn är hög!

PUSS & KRAM,
Caroline.

Ps. Här har ni min klocka, vad tycks?


27/10 -11, torsdag


Har inte orkat skriva här tidigare idag.. Jag har varit hemma från skolan idag också, så sjukt trött på den här jäkla huvudvärken nu!
Idag har jag i stort sett bara vilat. När jag lyckades ta mig upp ur sängen i förmiddags så gick jag raka vägen ner till fåtöljen och la mig där för att vila framför tv:n. Huvudvärken har verkligen gjort sig påmind idag med illamående och även ett antal tårar.. Usch!

Nu till något helt annat!
Jag måste ta mig till stan för att shoppa lite i helgen eller i början av nästa vecka. Studiebidraget trillar snart in och jag behöver både köpa en outfit inför nästa helgs halloween-fest och lite nya nagellack. Känns som att denna månads studiebidraget kommer ta slut ganska fort..

Nej, nu är klockan efter elva och jag har fortfarande riktigt ont i huvudet, så jag ska nog sova nu.

PUSS & KRAM,
Caroline.


26/10 -11, onsdag


Har varit på vårdcentralen idag. Doktorn kollade reflexer och blodtryck, och sen fick jag ta massa blodprov. Fyra eller fem rör blev det. Får svar på proverna på fredag.
Doktorn kunde dock inte i nuläget svara på varför jag har haft huvudvärk i två månader..
Så nu hoppas vi på att provsvaren kan visa vad som är fel på mig.

När jag kom hem från vårdcentralen så satte jag mig i fåtöljen och kollade på tv. Efter ett tag så skulle jag resa mig för att hämta ett glas vatten.. och vad hände? Jo jag svimmade och slog huvudet. Yrsel, lågt blodtryck och blodprovstagande är ingen bra kombination.

Nu mår jag lite bättre i alla fall, fast huvudvärken vill inte ge med sig. Jäkla skit.. Jag är så trött på detta nu!

Nu ska jag försöka sova en stund, sen kl.19.00 ikväll så är det dags för kör igen. Får se hur mycket jag orkar sjunga ikväll..

PUSS & KRAM,
Caroline.

Ps. Blodprov, usch vad obehagligt det är!



25/10 -11, tisdag


VARNING!
Detta kommer bli ett inlägg av klagande och gnällande.

Idag mår jag riktigt värdelöst!
Igår på eftermiddagen så hade jag så ont i huvudet att jag var tvungen att lägga mig en stund, men det blev inte bättre.
Huvudvärken gjorde sig påmind även imorse genom att borra och dunka i mitt huvud. Ska jag vara ärlig så ville jag inte gå upp ur sängen. Men jag lyckades (med hjälp av min underbara och stöttande pojkvän) ta mig till skolan. Jag kämpade på första lektionen, men tårarna ville ut för att jag hade så ont. Jag fick sätta mig utanför klassrummet för att ta det lugnt.
Usch säger jag bara!
Jag struntade i både lunchen och min sista lektion och stack hem istället.
Nu sitter jag hemma i fåtöljen med mitt täcke runt mig. Har även bytt om till min underbart mysiga jumpsuit och mjukis-strumpor.

Nu när jag har gnällt klart så ska jag ta mig en tupplur, och hoppas att huvudet mår lite bättre när jag vaknar.
Imorgon ska jag nog till vårdcentralen. Har haft huvudvärk varje dag i två månader i sträck och nu orkar jag inte mer!

PUSS & KRAM,
Caroline.

Ps. Visst ser min jumpsuit mysig ut? Hihi.


24/10 -11, måndag


Har helt glömt bort att blogga i helgen, förlåt! Jag har varit alldeles för upptagen.
I lördags så övade jag med kören kl.9.30-12.00. Sen kl.14.00 åkte jag hem till Olle för att fira hans mammas 50 års-dag en dag i förskott. Hon hade ingen aning om vad som väntade henne! Hihi.
Det började med att vi drack lite champagne, och sen satte vi oss i bilen för att åka mot hemlig destination. Det hela slutade i Danmark. Där skulle vi äta på restaurang, mysigt! Efter det åkte vi hem igen och fortsatte fira Carina lite genom att bara umgås.

Igår (söndag) så började min dag redan kl.8.00, för jag skulle vara i Staffanstorp på cheerleadingen kl.9.00.
Olle körde mig dit och sen hämtade han mig kl.12.30. Då var det dags för mig att skynda mig hem och fixa mig, för kl.14.30 skulle vi träffas med kören för att sjunga upp oss.
Kl.18.00 började vår gospel-konsert, och kyrkan var fullsatt!
Gud vad kul det var! Och tack mamma, pappa och lillasyster Josefine som kom och lyssnade. (Olle, jag vet att du ville lyssna men ni firade ju Carina på hennes födelsedag).
Efter konserten så åkte jag och 'la familia' in till Lund och åt kinamat. Gott!

Nu sitter jag och tittar på min kära pojkvän när han sover, hihi. Han är så söt!
Jag har precis ätit (nej jag är inte så dum att jag inte erbjöd Olle mat! Han ville hellre sova sa han).
Ikväll åt vi thai-mat. Mammas arbetskamrat gör egna vårrullar och säljer dom, supergoda! Kostar dessutom bara 3kr/st! Dom här var fyllda med kyckling, glasnudlar och morötter. Och till det hade vi nudlar och "sweet chili sås".

Nu ska jag nog försöka väcka Olle.

PUSS & KRAM,
Caroline.

Ps. Här är en bild på kvällens thai-mat, mums säger jag bara!


21/10 -11, fredag


Okej, såhär ligger det till; jag följer Idol. Jag har alltid gillat det programmet och oavsett vad folk säger så kommer jag fortsätta att titta på det!
Ja, jag vet att deltagarna i år kanske är lite väl unga och inte är dom bästa. Men helt ärligt, tror alla ni som klagar att ni hade klarat det mycket bättre själva? Jag blir så arg på folk som bara ska klaga på allt och alla. Gör något själva någon gång och se hur lätt det är?!

Så, nu när jag har fått det ur mig så vill jag säga att jag tyckte att det var rätt att Emil åkte ut ur Idol ikväll. Han höll helt enkelt inte måttet med dom andra deltagarna. Sen att det är fler som också bör åka ut snart kan vi ta när dom faktiskt åker ut. Jag känner inte att det är så lönt att kommentera det hela förrän man vet.
Jag vill även säga att jag tycker att Robin bara blir bättre och bättre för varje fredag som går! Jag tycker även att Molly och Amanda F är bra. Tyckte inte om dom tjejerna innan, men båda utvecklas och det är lika viktigt som en bra röst.. tycker jag i alla fall.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och öva med kören inför söndagens konsert.

PUSS & KRAM,
Caroline.

Ps. Jag har även laddat ner en ny app till telefonen idag; Idol 2011!
Här kan man följa deltagarna på deras bloggar och kolla på klipp. Jättebra tycker jag! Denna app kommer jag nog använda flitigt.


21/10 -11, fredag


Sitter med på en lektion i Rörlig Bild, ganska kul.
Dom håller på med en inspelning; en debatt om zombies. Finns dom eller är dom bara en myt? Haha.

(Och min lilla älskade Olle håller i ljudbommen, duktig pojke. Hihi)


21/10 -11, fredag


FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG

Äntligen fredag igen!
Ikväll skulle jag egentligen laga mat och ha mysig "spa-kväll" hemma hos mig med Evelina, men jag fick nyss ett sms av henne om att hon ligger hemma med feber.. så vi får skjuta upp vår träff till nästa fredag.

Det är ganska kul att tänka på hur ens planer kan ändras på en halv minut. Från att vara fullbokad ikväll så har jag inget att göra. Funderar på att köpa ostbågar och godis ikväll, och så ska jag fråga om Olle vill kolla på Idol med mig. Känner för en lugn kväll ikväll, iochmed att jag har saker att göra hela helgen.
Imorgon ska vi repetera med kören kl.9.30-12.00, och efter det så händer det nog ett och annat.
På söndag så ska vi träffas med kören kl.15.00 för att repetera inför vår Gospel-konsert som börjar kl.18.00. Så har ni inget att göra på söndag kväll så får ni gärna komma till Dalby Kyrka kl.18.00 och lyssna på oss när vi sjunger. Vi kommer få kyrkan att gunga! Kostar bara 50 kr, så tveka inte! Hehe.

Nu sitter jag i skolan och borde jobba, men jag orkar inte. Har sjuuuukt ont i huvudet och i mina tummar. Jäkla bajs. Måste se till att kolla upp vad det är för fel på mig snart..


Längtar tills klockan blir 11.30 för då har vi lunch, och då slutar jag för dagen. Skönt med korta fredagar!

Aja, nu får jag väl jobba lite..

PUSS & KRAM,
Caroline.


20/10 -11, torsdag


Tjolahopp!
Sitter hemma i vår underbart mysiga fåtölj och kollar på tv. "Sol, fest & oroliga föräldrar", vilket program alltså! Haha.

Innan ikväll när Olle och jag var i affären för att handla lite kvällsmat så blev jag grymt sugen på godis! Men jag var så duktig och höll mitt löfte om att inte äta godis på vardagar så jag köpte russin istället. *STOLT*
Nu mår jag sjukt illa, har ätit alldeles för mycket russin, haha.

Nu ska jag och Olle snart hem till honom, ska sova där inatt. Ska bara kolla klart på programmet på tv och packa min skolväska.

PUSS & KRAM,
Caroline.


18/10 -11, tisdag


Skolan idag har varit väldigt givande. Efter lunch så hade jag möte med SYV och pratade med henne om mina valmöjligheter efter gymnasiet.
Gud vad skönt och lätt allt kändes efter det samtalet! Jag fick reda på att jag inte alls behöver plugga massa extra kurser efter gymnasiet för att kunna läsa till det jag vill, utan jag har behörighet till högskola direkt efter gymnasiet. Jag vet att det kanske inte låter ett dugg roligt, men det är ett extremt skönt besked för mig.

Efter skolan (kl.15.00) så hade jag en halvtimmes utvecklingssamtal. Det gick jättebra och jag känner verkligen motivationen till att plugga och klara skolan komma krypande tillbaka. Skönt!

Nu sitter jag och Olle hemma hos mig i vardagsrummet. Han spelar spel på sin mobil och jag kollar på "4 stjärnors middag" på tv. Vi har precis ätit pizza.
Jag älskar att ha lite sån lyx i vardagen ibland. Det behöver inte vara något stort, men bara något lite extra som bryter vardagens tråkiga rutiner.. speciellt så här i höstmörkret.

Min pizza såg ut såhär; med mozzarella och pesto, mums!


18/10 -11, tisdag


Godmorgon!
Sitter i bilen på väg till skolan, och usch vad det regnar. Jag hatar hösten så himla mycket!


17/10 -11, måndag


Har precis tagit en dusch och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Olle ligger bredvid mig och kollar på tv.

Imorgon vid lunch ska jag träffa skolans SYV för att diskutera livet efter studenten och mina framtidsplaner. Och senare på dagen så ska jag ha utvecklingssamtal med min mentor. Hoppas att det går bra!

Detta blev ett kort inlägg men nu ska jag sova. Godnatt!

PUSS & KRAM,
Caroline.


17/10 -11, måndag


Trots en kort dag i skolan så kände jag mig otroligt trött när jag kom hem..
Men min eftermiddag blev mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli, för när jag kom innanför dörren och kollade genom högen med post så såg jag den; månadens Solo-tidning!
Solo är min favorit bland tidningar. Den innehåller allt från mode och kändisar till mat och träningstips, och så lite sex såklart. Haha.

Jag har alltid varit lite emot att prenumerera på tidningar. Jag menar, man kan ju faktiskt ta sig till affären om man vill köpa en tidning och om man prenumererar så får man alla nummer, även om det finns ett nummer man kanske inte vill ha.
Men med Solo så kände jag att det var värt att starta en prenumeration då jag faktiskt är helt såld på denna tidning!

Nu sitter jag hemma i soffan och bläddrar i min nya Solo-tidning samtidigt som jag dricker en varm kopp te med min favoritsmak "Blue Fruit".
Riktig vardagslyx!


17/10 -11, måndag


Sitter i skolan och har psykologi, ganska intressant faktiskt.
Idag pratar vi om "det kognitiva beteendet" och KBT ("kognitiv beteende terapi").

Känns skönt att vi slutar efter den här lektionen. Bara ca 40 minuter kvar, woho!
När jag kommer hem ska jag kanske rensa i min garderob. Behöver mer plats!
Det är inte det att jag har för mycket kläder, och egentligen är inte min garderob för liten (eller jo, lite för liten).. men det är så att min garderob från början var ett skåp för förvaring, så halva skåpet är fyllt med papper, CD-skivor och annat skit. Så nu vill jag ta tag i detta och RENSA!
Blir förmodligen så att jag slänger massa kläder också. Ska snart till Ullared och köpa lite nytt och få behövs det mer plats i garderoben, hehe.

Nu är vår rast slut då nu måste jag lägga ifrån mig mobilen. Lovar att fotografera och uppdatera om jag rensar garderoben.

PUSS & KRAM,
Caroline.


17/10 -11, måndag


Måndag igen, blörk!
Mitt huvud dunkar och jag vill bara stanna i sängen idag.. Men det går ju inte när man har en skola att sköta.
Jag längtar så sjukt mycket tills jag tar studenten, det ska bli då skönt att få vila huvudet ett tag då!

Måste åka till skolan om en halvtimme, så nu ska jag gå upp ur sängen och fixa mig lite snabbt. Och så sk jag se om jag kan väcka min kära pojkvän som fortfarande ligger och sover.

Förresten så har jag laddat ner en app till min iPhone som gör att jag kan blogga från den (vilket jag gör nu), så framöver så kommer det nog bli lite fler inlägg här :) kul va? Det tycker jag i alla fall!

PUSS & KRAM,
Caroline.


16/10 -11, söndag


Nu börjar det verkligen märkas att hösten är här och att vintern är på väg. Har plockat fram mitt duntäcke ikväll, och guuud vad underbart varmt det är!

Ligger just nu i min säng (under mitt duntäcke, hihi) och kollar på reprisen av veckans "Fråga Olle". Fy vilket sjukt program!

Nu ska jag kolla klart på programmet och sen ska jag sova. Godnatt mina kära vänner!

PUSS & KRAM,
Caroline.


16/10 -11, söndag


BINGOLOTTO BINGOLOTTO BINGOLOTTO!!

Ja, det har börjat spelas Bingolotto på söndagar. Trevligt! Men det hade varit ännu trevligare om man hade vunnit något.. Haha.
Jag vann dock hela 100 kr förr förra söndagen, woho! :) hehe.


13/10 -11, torsdag


JAG HAR BESLUTSÅNGEST!

Klippa lugg eller inte klippa lugg?
Klippa en mer "vuxen" frisyr eller något "rockigt"? Känns lite som att min "rockiga" period är över..
Oavsett vilket så MÅSTE jag boka tid hos frisören snart. Mitt hår ser förjävligt ut och är så sinnessjukt slitet! Frisören kommer säkert behöva klippa jättemycket.. :( och jag som vill ha lååångt hår!
Nej men gud vad jag gnäller, sluta upp med det där Caroline!

Nu sitter jag i skolan. Har Arbetsmiljö och Säkerhet nu. Sen kl.14.00 så har jag Naturkunskap. Slutar kl.16.20. Hatar torsdagar!
Nej men vafan, nu gnäller jag igen. Fast å andra sidan så tycker jag att det är helt okej att gnälla på torsdagar.

Nu ska jag förbereda mig mentalt inför den evighetslånga Naturkunskapen.

PUSS & KRAM,

12/10 -11, onsdag


Ja okej jag vet.. jag är dålig på att blogga ibland, haha.
Men nu är jag på gång igen!

Sitter i skolan och har lektion. Min lärare lyssnar på världens sämsta musik, jag vill dö lite!
Har helt slut på ork idag. Mitt huvud dunkar konstant och mina händer gör så sjukt jävla ont. Kan inte röra mina tummar.. dom typ domnar bort då och då. Och när dom inte domnar så gör dom skitont. Vad är det som händer?!

Nej, usch vad jag gnäller! Fast det får man väl göra ibland..?

Nu ska jag låtsas jobba lite så att jag kan lura i mig själv att jag är duktig.. Haha.

PUSS & KRAM,

7/10 -11, fredag


FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG

Äntligen fredag.. Underbara fredag!

Min dag började bra, NOT!
Sov alldeles för länge, så jag kom en kvart försent till skolan. Fast på fredagar så gör det inte så mycket, för den läraren sätter aldrig sen ankomst på oss.

Nu sitter jag och har sjukt ont i magen! Är livrädd för sprutor och nålar, och idag ska jag sätta in p-stav.. och den nålen är EXTREMT stor. Jag kommer få panik!
Ska kleta på Emla-salva (bedövning) runt kl.12.30 och sen ska jag vara hos barnmorskan och sätta i p-staven kl.15.30.. Önska mig lycka till! Haha.

Ikväll har jag i alla fall något att se fram emot. Min lillasyster ska ha filmkväll med några kompisar ikväll så mamma, pappa, jag och Olle är bannlysta från huset under några timmar. Så kl.17.00 ska vi ta bussen från Dalby till Lund för kl.17.30 har vi bokat bord på Glorias. Där ska vi äta mat och dricka några öl, mysigt!

Nu ska jag gå upp till skolans kiosk och köpa något gott, är sinnessjukt sugen på något sött!

PUSS & KRAM,

6/10 -11, torsdag


Hejsan hoppsan!

Jag var alldeles för trött för att skriva ett blogginlägg igår efter kören, så jag struntade faktiskt i det. Hoppas att ni har förståelse, hehe.

Idag har skolan inte varit så jobbig som den "borde" vara på torsdagar.. Jag började kl.8.30 (som vanligt på torsdagar), men den första lektionen lyssnade vi mest på vad läraren sa. Sen på historia-lektionen så jobbade vi enskilt med en inlämningsuppgift. Helt plötsligt så hade klockan hunnit bli 11.30 och det var dags för lunch. Efter lunchen så hade vi Arbetsmiljö & Säkerhet, men där fick vi bara en liten uppgift och sen fick vi gå hem, skönt!
På torsdagar brukar jag egentligen även ha Naturkunskap B från kl.14.00-16.20, men idag var den inställd. Läraren var "sjuk", men alla vet att han har blivit avskedad.. Sjukt skönt att slippa denna otroligt dåliga och kaotiska lärare!
Jag låter kanske taskig som säger så, men har man haft denna människa så förstår man varför det är skönt att slippa honom..

Nu på kvällen så har jag fotograferat lite och lagt upp tre av bilderna på denna bloggens "underblogg" http://carolinewendel.blogg.se/myphotoshop, feel free to look!

Blev ganska nöjd med några höstbilder så därför lägger jag upp fyra av dom här.






Nu är klockan redan 22.10 så nu ska jag ta en dusch, packa min väska och sticka hem till Olle.. ska sova hos honom inatt.

PUSS & KRAM,

5/10 -11, onsdag

Sitter i skolan och jobbar.. eller ja, jag "jobbar".. Hehe.
Orkar verkligen inte idag!
Men vi har i alla fall lunch snart och sen slutar jag vid kl.14.00, så det är väl helt okej.


Såhär söt är jag när jag sitter i skolan och inte gör någonting, haha.

Nu ska jag äta lunch, bloggar kanske mer ikväll!

PUSS & KRAM,

4/10 -11, tisdag

Idag är det tisdag, mhm..
Och idag har det inte hänt speciellt mycket.. Eller jo, en sak!
Jag och fyra andra ska starta upp ett cheerleading-team, ska bli sjuuuuuukt roligt!
Men iochmed att vi är så få i teamet så kommer vi inte att hålla på med danser och sånt, utan vi ska inrikta oss mest på lyft, kast och gymnastik.. även kallat "stunts". Coolt va? Hehe.

Nu sitter jag här hemma och gör inget speciellt, har precis ätit.
Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva så ni får nöja er med detta och en gammal fjant-bild på mig, haha.


Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta att göra ingenting speciellt.

PUSS & KRAM,

1/10 -11, lördag

Idag har jag bara tagit det lugnt.
Jag började dagen med att gå upp kl.11.30, sätta på mig min OnePiece, kolla på tv och äta frukost.

Vid kl.14.30 så smsade jag Elina och frågade om hon hade lust att fika lite, det hade hon.
Jag tog en snabb dusch och fixade mig, sen träffades vi i centrum för att köpa lite kakor. Efter det cyklade vi hem till henne och satte oss med vars en kopp kaffe och lite kakor ute i hennes trädgård. Solen sken och det var riktigt mysigt!
Helt plötsligt så hade klockan hunnit bli 19.00 och det var dags för mig att cykla hem och äta. Mamma hade lagat världens godaste skaldjurssås med pasta, mums!
Där satt vi i godan ro och åt middag när någon ställde sig precis utanför fönstret och bara stirrade in. Jag blev livrädd och hoppade till! Vem var det då? Jo, OLLE. Haha. Och gud vad han älskar att skrämmas!

Efter att jag hade ätit så gick jag och Olle upp på mitt rum och kollade på tv och åt godis.
Nu ligger han i min säng och kollar på tv medan jag sitter här. Har ganska tråkigt faktiskt.. Ska nog sova snart.

Enjoy the picture, don't mind the lockiga hår. Haha.

Nu ska jag tvätta av sminket och borsta tänderna, sen väntar sängen.
Godnatt!

PUSS & KRAM,

RSS 2.0